telefon-piese-accesorii-auto-vest-shop-avs-autovestshop
+40732-790.818

Termeni si conditii de utilizare a SITE-ULUI WWW.AUTOVESTSHOP.RO

Termeni si conditii de utilizare a site-ului autovestshop.ro


Termeni de utilizare

Politica de confidentialitate

Termeni Legali

1. Definitii.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

 • SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand VERBITA, care se afla la adresa www.autovestshop.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre VERBITA SRL.
 • VERBITA: reprezinta societatea VERBITA S.R.L., cu sediul in Arad, Calea Aurel Vlaicu, nr. 282/1, judetul Arad, inregistrata la Registrul Comertului Arad sub nr. J02/1412/1994 si avand Codul Unic de Inregistrare 6412388, atribut fiscal RO, e-mail: office@verbita.ro, Tel.:0758-114.142.
 • UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;
 • UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii VERBITA SRL.

2. Acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a siteului (TCU)

Termenii si conditiile de utilizare ale www.autovestshop.ro se aplica vazarilor prin intermediul website-ului www.autovestshop.ro, de catre administratorul site-ului.

Utilizarea www.autovestshop.ro implica in mod direct acceptarea TCU. VERBITA SRL isi rezerva dreptul de a revizui aceste prevederi in functie de evenimentele legislative, fara notificare prealabila.

3. Utilizarea site-ului

UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul www.autovestshop.ro in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4.1. Continutul SITE-ului si raspunderea pentru informatiile furnizate.

In niciun moment VERBITA nu este si nu poate fi tinut ca responsabil pentru presupusele prejudicii create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, atata timp cat acestea nu se datoreaza culpei sale. Informatii detaliate pot fi gasite de cei interesati in reteaua magazinelor VERBITA.

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

4.2. Toate caracteristicile produselor pe care VERBITA le-a publicat sau mentionat pe SITE au fost preluate / puse la dispozitie de producatorii si/sau furnizori VERBITA, astfel ca VERBITA nu isi asuma in niciun momet raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

4.3.UTILIZATORUL este informat pe aceasta cale ca preturile afisate pot suferi modificari iar promotiile oferite sunt valabile in perioada de timp mentionata. Perioada de timp a valabilitatii pretului este limitata la stocurilor disponibile. Preturile afisate pe SITE sunt informative. Comenzile ale caror produse au fost comandate pe SITE vor fi onorate in ordinea inregistrarii lor pe SITE*. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In eventualitatea in care produsul comandat nu va ma fi in stoc, in locul acestui produs VERBITA va propune produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

4.4. Exista posibilitatea ca imaginile prezentate pe SITE cu titlu de exemplu sa difere de produsele livrate, acest fapt se poate datora modificari caracteristicilor si design-ului efectuat de catre producatori fara notificare prealabila a VERBITA.

4.5. Prin produs la precomanda se intelege un produs ce urmeaza sa fie lansat si poate fi achizitionat inainte de lansare. In privinta produselor in precomanda Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz data de lansare si pretul produsului. Comandand un produs la precomanda, sunteti asigurat ca veti primi produsul imediat dupa lansare. Produsele aflate la precomanda vor fi livrate, in cel mai scurt timp de la lansare, in functie de stocurile producatorului. In situatia in care produsul exista la data lansari in posesia VERBITA sau ajunge in posesia VERBITA dupa data lansarii, livrarea se va face in 24-48 ore din acel momentul. Achitarea precomenzilor se efectueaza in acelasi mod ca si o comanda normala. Dupa lansarea oricarei comenzi este necesar sa asteptati confirmarea telefonica sau pe email din partea unui operator al VERBITA. UTILIZATORUL are dreptul sa renunte in orice moment la o precomanda. In cazul in care precomanda a fost deja achitata, UTILIZATORUL luand legatura cu operatorul VERBITA poate opta pentru returnarea sumei sau achizitionarea unui alt produs.

4.6. VERBITA isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE, fara o notificare prealabila a UTILIZATORULUI.

4.7. Orice divergenta cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

5. Drepturi de autor

SITE-ul www.autovestshop.ro, este proprietatea VERBITA SRL fiind protejat de legea dreptului de autor si legea referitoare la proprietatea intelectuala si industriala. UTILIZATORUL prin accesarea SITE-ului consimte la respectarea dreptul de autor si de proprietate intelectuala al VERBITA si nu va descarca/utiliza continutul SITE-ul www.autovestshop.ro, imaginile, descrierile, elementele grafice, fara acordul scris al VERBITA SRL.

6. POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR SI DE CONFIDENTIALITATE

6.1.Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale SC VERBITA SRL, cu sediul în Arad, Calea Aurel Vlaicu, nr. 282/1, România, în calitate de operator de date. Prin urmare, SC VERBITA SRL urmărește în permanență asigurarea prelucrării datelor cu caracter personal în strictă conformitate cu principiile privind protecția datelor. Monitorizarea respectării cerințelor legale în acest domeniu este asigurată inclusiv de către responsabilul cu protecția datelor desemnat în cadrul SC VERBITA SRL, având următoarele date de contact: dataprotection@verbita.ro . Prezenta politică de confidențialitate vizează datele cu caracter personal ale clienților SC VERBITA SRLși ale celorlalți utilizatori ai acestei pagini de internet, inclusiv ai contului dumneavoastra ON LINE Prin date cu caracter personal se înțelege orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă, colectate prin intermediul acestei pagini de internet și contului dumneavoastra.

6.2.Scopurile prelucrării

Datele dumneavoastră cu caracter personal furnizate voluntar cu ocazia creării contului de utilizator sau furnizate pe orice altă cale pusă la dispoziție prin această pagină de internet sunt prelucrate de către SC VERBITA SRL in următoarele scopuri:

 • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care revin în sarcina SC VERBITA SRLin contextul serviciilor prestate prin contul on-line sau această pagină de internet, inclusiv pentru procesarea solicitărilor dumneavoastră formulate prin intermediul contului on-line sau acestei pagini de internet( inclusiv colaborarea cu firmele de curierat in vederea transmiterilor comenzilor efectuate pe site)
 • pentru desfășurarea relației contractuale dintre SC VERBITA SRLși dumneavoastră, inclusiv recuperării eventualelor creanțe, precum și protejării oricărui interes legitim al VERBITA, pe cale administrativă sau judiciară, cesiunii de creanțe către terțe părți, primirii și gestionării solicitărilor dumneavoastră, precum și conformării cu cerințele legale privind arhivarea;
 • pentru activități de marketing direct şi publicitate pentru produsele și serviciile SC VERBITA SRLsau ale partenerilor/ afiliatilor SC VERBITA SRLprin promovarea celor mai potrivite produse și servicii ale SC VERBITA SRLsau ale partenerilor/ afiliaților sai, inclusiv prin transmiterea de către SC VERBITA SRL a unor comunicări comerciale în acest scop. Acolo unde este cerut de lege, aveți posibilitatea de a vă exprima consimțământul expres cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră în acest scop și primirea de comunicări comerciale prin bifarea căsuței corespunzătoare în contul dumneavoastra on line.
 • în scopul determinării și evaluării intereselor și preferințelor dumneavoastră, utilizând mijloace automate și/ sau neautomate, în vederea generării de oferte personalizate. Prin sunteți de acord ca SC VERBITA SRLsă utilizeze tehnici informatice care nu implică prezența unui factor uman și care pot duce la producerea unor efecte juridice în relaţia cu dumneavoastră sau care pot atrage anumite efecte cu un impact semnificativ în relaţia cu dumneavoastră. Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop prezintă beneficiul de a vă oferi un serviciu cât mai apropiat de nevoile și interesele dumneavoastră, dar și de a vă sugera unele alegeri cu privire la produsele/serviciile SC VERBITA SRL
 • în scopul evaluării gradului dumneavoastră de satisfacție cu privire la produsele/serviciile SC VERBITA SRL , a colaboratprilor/afiliatilor sai( de exemplu Dacia, Renault, Nisssan)
 • în scopul unor analize statistice ce nu implică crearea de profiluri individuale.
 • Atentionare privind expirarea unor polite de asigurare, a ITP-ului, sau altor termene de valabilitate a diferitoelor servicii prstate de SC VERBITA SRL si colaboratorilor/afiliatilor sai
 • mesaje de felicitare

6.3.Temeiul juridic al prelucrărilor

Prelucrarea datelor cu caracter personal în scopurile de mai sus are la bază:

 • obligațiile legale care incumbă în sarcina SC VERBITA SRLca urmare a operaţiunilor prin intermediul acestei pagini de internet sau contului ON LINE;
 • interesul legitim al SC VERBITA SRL de a-și promova produsele și/sau serviciile;
 • consimțământul dumneavoastră în ce privește activitățile de marketing/publicitate și alte prelucrări pentru care legislația în domeniu prevede obligativitatea obținerii consimțământului.

În măsura în care ați exprimat consimțământul dumneavoastră cu privire la o anumite prelucrare, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment.

6.4.Durata prelucrării

Datele cu caracter personal sunt stocate în vederea prelucrării lor pe durata necesară atingerii scopurilor de prelucrare menționate mai sus și ulterior potrivit cerințelor din politicile noastre interne și în conformitate cu cerințele legale.

6.5.Dezvăluirea datelor cu caracter personal

În contextul îndeplinirii scopurilor de prelucrare, SC VERBITA SRLpoate dezvălui datele astfel colectate către partenerii săi contractuali, către afiliații săi, către persoane împuternicite care prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pe seama SC VERBITA SRL ori către autoritățile publice centrale/ locale, în următoarele cazuri:

 • pentru administrarea, întreținerea, personalizarea și îmbunătățirea acestei pagini de internet, inclusiv a contului DUMNEAVOASTRA ON LINE și a serviciilor derulate prin intermediul acestora;
 • pentru îndeplinirea unor obligații contractuale de către SC VERBITA SRL cum ar fi servicii de relaționare cu clienții, de imprimare şi trimitere facturi etc.;
 • în situațiile în care această dezvăluire ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități, obținute ca urmare a participării dumneavoastră la diverse jocuri sau concursuri cu caracter promoțional, sau alte campanii promoționale organizate de către SC VERBITA SRL;
 • în cazul unor campanii promoționale organizate de către SC VERBITA SRL împreună cu diverși parteneri contractuali sau afiliați ai SC VERBITA SRL;
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
 • pentru transmiterea de materiale cu caracter publicitar/promoțional, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
 • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege.

6.6.Transferul datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transferate în afara României, în statele membre ale UE , către societățile afiliate SC VERBITA SRL sau către diverși împuterniciți ai SC VERBITA SRL Transferurile în afara UE se vor realiza fie în baza unei decizii a Comisiei EU în baza careia s-a constatat caracterul adecvat de protecţie al datelor în statele respective, fie către entităti care asigură garanții de securitate corespunzătoare, drepturile dumneavoastră conform prezentei politici de confidențialitate nefiind afectate în vreun mod negativ.

6.7.Furnizarea datelor cu caracter personal

Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru ca dumneavoastră să puteți beneficia de oferte cu privire la produsele/ serviciile SC VERBITA SRL sau ale partenerilor/ afiliaților SC VERBITA SRL sau pentru ca SC VERBITA SRL să poată gestiona solicitările dumneavoastră cu privire la încheierea sau executarea contractelor cu SC VERBITA SRL. Refuzul furnizării datelor cu caracter personal poate avea drept consecință imposibilitatea beneficierii de serviciile menționate mai sus.

6.8.Măsuri de securitate a datelor

SC VERBITA SRLSRL va aplica în utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal măsurile tehnice și organizatorice necesare în vederea asigurării securității acestora, protejării împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

6.9.Drepturile de care beneficiați

În legătură cu această prelucrare de date, aveți dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, dreptul de a vă opune prelucrării în limitele și condițiile prevăzute de lege, precum și dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, dacă alegeți să oferiți consimțământul dumneavoastră cu privire la anumite prelucrări, aveți dreptul să-l retrageți în orice moment.

În plus, aveți dreptul de a depune plângeri la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau la instanțele de judecată, în cazul în care considerati că SC VERBITA SRL v-a încălcat vreun drept în baza prevederilor legale.

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate, vă rugăm să vă adresați la: ARAD, Calea Aurel Vlaicu, nr.282/1 Telefon 0257-227056, Fax0257-227.055 şi/ sau la adresa de e-mail: dataprotection@verbita.ro.

7. Contractului la distanta, valabilitate

7.1. Prin lansarea comenzii de pe www.autovestshop.ro, UTILIZATORUL este de acord ca VERBITA sa-l contacteze prin e-mail sau telefon in vederea derularii activitatii.

7.2. Contract intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre VERBITA. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).

7.3. O comanda neconfirmata sub nici o forma nu va avea valoarea unui Contract.

8. Preturi, modalitati de plata, facturare

8.1 Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari.

8.2 Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.

8.3 Modalitatile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare sau ordin de plata.

8.4 Prin inregistrarea comenzii nu se garanteaza confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, operatorii nostri o vor procesa in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de confirmare este de 24-48 ore de la comenzii.

9. Stocuri, Garantii, Returnare

9.1 STOCURI

VERBITA detine un stoc de produse dar pot exista situatii de stoc zero. In functie de solicitari, se asigura refacerea stocurilor. Inainte de confirmarea livrarii UTILIZATORUL este informat, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

9.2 GARANTIE

Produse livrate (prin curier):

Sunt originale, sigilate (in forma in care provin de la parteneri) si insotite de factura fiscala, chitanta (eliberata de VERBITA sau de compania de curierat) si dupa caz certificat de garantie

9.3 RETURNAREA PRODUSELOR

-Conform legii comertului electronic `Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la DATA

Incheierea contractului.

Caz exceptional: daca la receptionare, clientul constata ca produsele primite nu corespund comenzii (sunt altele decat cele solicitate prin transmiterea acesteia) costurile returnarii sunt asumate in totalitate de VERBITA.

Politica de retur

Clientul:

 • In cazul in care clientul intentioneaza sa returneze produsele, va informa VERBITA despre aceasta, prin e-mail in 10 zile lucratoare de la primirea produselor, specificand numarul facturii care a insotit produsele la livrare;
 • asteapta confirmarea VERBITA, maximum 24 de ore;
 • returneaza produsele si in maximum 30 de zile dela data confirmarii VERBITA urmand sa primeasca contravaloarea facturii.
 • Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.

10. Program de lucru, livrari, termene

10.1 Programul de lucru este luni - vineri 08:00-17:00, produsele disponibile pe site putand fi livrate fizic (prin curier) sau ridicate de la sediul VERBITA din Arad, Calea Aurel Vlaicu, nr. 282/1, judetul Arad.

10.2 Termenul de livrare pentru produsele fizice este de 1-10 zile lucratoare din momentul confirmarii livrarii. Livrarile fizice se efectueaza prin curierat rapid sau posta romana - serviciul fiind externalizat deci independent de VERBITA. Intrucat serviciul este externalizat pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii. VERBITA nu isi asuma nicio raspundere in numele firmelor de curierat si posta.

10.3 Cheltuieli de transport cad in sarcina UTILIZATORULUi, daca nu se specifica de catre operatorul VERBITA contrariul, si doar pentru anumite produse cu titlu de bonificatie. UTILIZATORUL se poate informa asupra conditiilor de livrare consultand site-ul companiilor de curierat. Totodata precizam faptul ca pentru anumite destinatii care nu apar in lista curierilor, exista posibilitatea perceperii unor taxe suplimentare. In cazurile mentionate anterior se recomanda Posta Romana;

11. Obligatiile cumparatorului

Sa furnizeze informatii reale, corecte si actuale despre persoana sa atunci cand acestea i se cer, in caz contrar exista posibilitatea refuzarii comenzilor (SC Verbita SRL isi rezerva dreptul sa-si selecta clientela); sa accepte solutionarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizarii acestora printr-un email catre office@.ro sa accepte TCGU odata cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea marfii prin metodele puse la dispozitie.

12. Obligatiile vanzatorului

 • sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
 • sa livreze produsele in cel mult 10 zile de la confirmarea livrarii, daca acestea sunt in stoc;
 • sa utilizeze datele personale colectate de la clienti/utilizatori in concordanta cu sectiunea `Confidentialitate`, parte integranta a TCGU.

13. Litigii

TCGU se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect dupa inregistrarea reclamatiei la sediul companiei, se va apela la instanta judecatoreasca competenta din Arad .

14. Clauze finale

Fiind de acord cu prezentul document "Politica de confidentialitate" , utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.

LEGISLATIE

 • Lege nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
 • Lege nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora
 • Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
 • Ordonanta nr. 34/2014: privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Eventualele reclamatii primite din partea clientilor persoane juridice, nu vor fi luate in considerare.

*Comenzile plasate inainte de ora 12:00 se vor gestiona in aceeasi zi lucratoare, iar cele plasate dupa ora 12:00 se vor gestiona in urmatoarea zi lucratoare, in functie de limita stocului disponibil pentru fiecare produs in parte